Vi kan kontaktes døgnet rundt på 59 45 10 14
Bedemand i Nykøbing Sjælland

Lokal bedemand Nykøbing Sjælland

Din bedemand i Nykøbing Sjælland hjælper dig hele vejen med en mindeværdig og personlig afsked. Du finder os lige i hjertet af Nykøbing Sjælland, hvor vi er byens lokale bedemandsforretning. Derfor kender vi lokalegnen og er nærmest dig og din familie, når I har brug for støtte og vejledning i forbindelse med begravelse og bisættelse.

Vi har vores eget kapel i Nykøbing Sj., hvor vi kan tilrettelægge afdødes ceremoni, ud fra jeres og afdødes personlige ønsker.

Hos Ørskov Begravelsesforretning hjælper vi dig igennem den ofte svære proces med at planlægge begravelsen eller bisættelsen. Det er vigtigt for os at gøre det overskueligt for dig og give dig vores professionelle støtte og vejledning. Vi kan påtage os at håndtere det meste for dig, og vi hjælper dig med alle beslutninger gennem rådgivning og håndtering, så du ikke står alene med hele ansvaret og papirarbejdet.

Vi hjælper dig med:

  • Al planlægning og koordinering af begravelsesceremonien eller bisættelsen.
  • Formaliteter og dokumentation, du skal træffe beslutning om.
  • At vælge en personlig og smuk udsmykning og kiste eller urne.
  • Lukning af digitale profiler bl.a. på sociale medier. (Hvis du ønsker hjælp hertil.)
  • Støtte og rådgivning i forbindelse med jeres sorg. Se også et udvalg af sorggrupper her.

Søger du en bedemand i Nykøbing Sjælland, der har fuld forståelse for balancen mellem professionel og samtidig empatisk og medfølende rådgivning med personligt kendskab til den lokale hverdag? – Så giv os et kald. Vi træffes på telefonen døgnet rundt.

Ring til os på telefon: +45 99 91 99 77  eller email: info@orskovbegravelse.dk

Du kan kontakte os telefonisk alle 24 timer i døgnet, alle årets 365 dage. Vi er nærmest dig og står til rådighed, når du har brug for det.

Over 100 års lokal tilstedeværelse i Odsherred Kommune

Vi er en familiedrevet begravelsesforretning med sammenlagt mere end 100 års lokal tilstedeværelse i Odsherred Kommune med afdelinger i Vig, Holbæk, Svinninge og Nykøbing Sjælland. Vi har været bedemand i Nykøbing Sjælland siden 2006, hvor Michael Ørskov og Heidi Ørskov, åbnede Ørskov Begravelsesforretnings tredje lokale bedemandsforretning.

I 2020 flyttede vi lokation i Nykøbing Sjælland til større og nyrenoverede lokaler i den forhenværende adventistkirke, som nu danner rammerne for Odsherred Fælleskapel.

Selvom vores fundament er solidt plantet i lokalsamfundet, er vi også klar til at varetage handlinger, samtaler og kørsler på hele Sjælland, Fyn, Jylland og øerne.

Du er derfor velkommen til at anbefale os, når du har haft en positiv oplevelse hos os, og du er også meget velkommen til at kontakte os, skulle du være bosiddende andre steder i landet.

Kontakt os:

Døgnåbent på telefonen hele året: Døgntelefon+45 59 91 99 77  eller email: info@orskovbegravelse.dk

Kontoret bemandet af eksaminerede bedemænd som er godkendt og uddannet igennem brancheforeningen.

Personale:

Kontakt:

Døgntelefon:

+45 59 91 99 77

Åbningstider:

Døgnåbent på telefonen hele året.
Vores kontor er bemandet i tidsrummet:

Mandag - Fredag 10:00 - 16:00
Weekend Lukket

Udenfor kontortid har vi åbent efter aftale.