Vi kan kontaktes døgnet rundt på 59 45 10 14
Bedemand i Holbæk

Lokal bedemand Holbæk

Velkommen til Ørskov Begravelsesforretning, din empatiske bedemand i Holbæk. Står du som pårørende og søger du vejledning og støtte i forbindelse med en bisættelse eller en begravelsesceremoni?

Lad os gøre det overskueligt for dig og sørge for at alle detaljer kommer på plads. Det er vigtigt for os at lette byrden for dig og sikre, at du og familien får en mindeværdig og respektfuld afsked. Vi kan stå for stort set alt det praktiske, så du kun behøver at træffe de nødvendige valg, som vi naturligvis også er behjælpelige med.

Vi kan blandt andet tilbyde dig hjælp med:

  • At koordinere alle detaljer vedrørende begravelsesceremonien eller bisættelsen.
  • At støtte og rådgive familien i forbindelse med jeres sorg. Se også et udvalg af sorggrupper her.
  • At udvælge den rette udsmykning og kiste eller urne, der føles meningsfuld.
  • At få styr på alt papirarbejde – formaliteter og dokumentation, herunder det administrative, indhentning af nødvendige tilladelser og kommunikation med relevante myndigheder.
  • At ansøge om begravelseshjælp og efterlevelseshjælp samt vejlede angående Elysium.

Vi lytter til jer og hjælper jer med at tage afsked på netop den måde, I ønsker det. Vi besvarer med glæde alle dine/jeres spørgsmål, I måtte have på hjerte.

Vi træffes 24/7 på vores døgntelefon: +45 59451014 eller email: info@orskovbegravelse.dk

Du kan kontakte os telefonisk alle 24 timer i døgnet, alle årets 365 dage. Vi er blot et opkald fra dig, og vi står til rådighed, når du har brug for det.

Vi har gået i oldefars fodspor i mere end 100 år

Siden vores oldefar, Jens Christian Hansen, i 1905 åbnede den første Ørskov Begravelsesforretning i Vig, har familien fulgt i hans fodspor over 4. generationer. Derfor har vi opbygget mere end 100 års erfaring i faget. Fra år 2006 udvidede vi med 3 nye afdelinger, herunder som bedemand i Holbæk. Det er vigtigt for os, at vi kan give en professionel og omsorgsfuld vejledning i dit lokalområde.

Du kan læse mere om, hvem vi er i Ørskov Begravelsesforretning her.

ISO-certificeret bedemand i Holbæk

Hvad betyder det, når vi siger, at vi er ISO-certificeret bedemand? For at blive ISO-certificeret er der nogle kriterier, der skal overholdes. Det er din sikkerhed for, at du bliver mødt med en bedemand, der har et højt serviceniveau og en høj faglighed.

For at blive ISO-certificeret opfylder vi blandt andet:

  • Vi er uddannet via Brancheforeningens Danske Bedemænd.
  • At du er sikret en høj kvalitet i betjening og vejledning.
  • Vi følger det etiske regelsæt fra brancheforeningen 100%.
  • Vi har en høj faglig viden.
  • Vi indgår altid skriftlige aftaler med de pårørende.
  • Du er sikker på, at den aftalte pris overholdes.
  • At forretningen bliver løbende kvalitetskontrolleret af eksterne auditører.

Vores certificering er ISO 9001-certificeret med DS-certificering, som er udviklet for at sikre dig både kvalitet og tryghed, når du henvender dig til en bedemand i Holbæk ved Ørskov Begravelsesforretning.

Vi kommer gerne hjem til dig og holder samtale, men vi har også 4 kontorer hvor vi kan holde samtale. Kontorene er bemandet af eksaminerede bedemænd, som er godkendt og uddannet igennem brancheforeningen.

Vi kan kontaktes på telefonen døgnet rundt. Du kan altid få en uforpligtende samtale, hvor vi møder dig der, hvor du er i din sorgproces, og finder ud af sammen, hvordan vi bedst kan gøre planlægningen nemmere for dig.

Telefon: 59 45 10 14 eller find vores lokale afdelinger her.

Personale:

Kontakt:

Døgntelefon:

+45 59 45 10 14

Åbningstider:

Døgnåbent på telefonen hele året.
Vores kontor er bemandet i tidsrummet:

Mandag - Fredag 10:00 - 16:00
Weekend Lukket

Udenfor kontortid har vi åbent efter aftale.

Vores bedemandsforretning i Holbæk dækker: Hvalsø, Rye, Sdr. Asmindrup, Vipperød, Ågerup, Grandløse, Store Merløse, Kr. Eskildstrup, Kirke Såby, Ejby, Kr. Hyllinge, Ugerløse, Svinninge, Gislinge, Hagested, Udby, Hørby, Tveje Merløse, Jyderup, Nr. Jernløse, Sdr. Jernløse, Regstrup, Tuse, Hjembæk, Snertinge, Føllenslev, Havnsø, Særslev, Kundby, St. Tåstrup, Knabstrup, Mørkøv, Stigs Bjergby, Søstrup, Butterup, Holbæk, Tølløse, Tuse Næs.